Motto-ul zilei

There are three kinds of people; those that make things happen, those that watch things happen and those who don't know what's happening-american saying''

Friday, July 11, 2008

Salutari Azugenilor,

6 comments:

D I N U said...

Salutari!!!,

ma bucur ca ne-a unit(cel putin pe cale virtuala) Catalin.......o minte stalucita la un moment propice :D

inefabilul2004@yahoo.com este adresa mea shi sper sa comunicam mai des prin NOUA tehnologie(eu chiar am timp de astea) :D:D:D


Robert DINU

D I N U said...

...felicitari Dana...ma bucura faptul ca esti fericita, Madalina sa ai o casa de..."STANCA"(piatra e mai vulnerabila), Luca daca nu ma chemi la nunta te......." ", iar Corina shi tu la fel sa ma chemi la nunta daca nu am ratat-o deja :D

asta comentez pana la 15.07.2008, sustin shi semnez,

Robert DINU

D I N U said...

ooooooooooooooooo...bun venit Andreea (dansatoarea).....



...



poza e cenzurata? cei 4 ani?
:P:P
:D:D

D I N U said...

...salutam REintegrarea in echipa a lui Bobi


;)

Adriana said...

Salut ,ma bucur sa ii vad pe cei de care nu mai stiam CHIAR NIMIC: Andreea te inbratisez cu drag; Silviu sa nu uiti ...catalogul trebuie scris; Luca sper ca esti la fel de "nebun";Catalin ai avut o idee grozava, Mada felicitari...; Bobi si Teo va pup; Mihai G mult succes ;iar ptr.Diriga toate gandurile bune !

Adriana said...

adresa mea: adriana_speriatu@yahoo.com

Bogdan Apostolescu

Bogdan Apostolescu
detasat complet de Azuga de cel putin 6 ani s-a integrat ff bine in Brasov;casatorit cu marea dragoste din liceu se gandeste foarte serios la copiii;lucreaza in Brasov in publicitate si ii place mult sa calatoreasca prin lume.saluta ideea acestui blogg si,,si voi face tot ce-mi sta in putinta sa adun cat mai multi colegi in acest jurnal''.te salutam si noi Bodo si sper sa ne revedem curand!

Silviu Condruz

Silviu Condruz
"""...domnul inginer Silviu Condruz a terminat in sfarsit Facultatea de Inginerie mecanica din Galati : pe tot parcursul facultatii am muncit si inca o mai fac la o firma in parteneriat cu Orange Romania unde am devenit director de vanzari de scurt timp si ma ocup de magazinele noastre prin Romania. Viata personala este agitata, de insurat nu se pune problema la mine! Inca arat bine :) Stau in Galati intr-un apartament, asta cand nu sunt plecat in delegatii.Va salut si sper sa va revad curand !!!

Dana Constantin

Dana Constantin
Dana dupa cum vedeti in foto are o fetita frumoasa locuieste in predeal cu sotul ei si se inteleg de minune.am intrebat-o cum e sa fi mamica si mi-a raspuns ca e un sentiment care nu poate fi descris,asa ca fetelor nu mai asteptati timpul trece,va pupa pe toti si va ureaza noroc acolo unde sunteti!!!

Robert Dinu

Robert Dinu
celibatar convins ,se considera un trubadur care colinda tara in lung si lat,lucreaza momentan in Bucuresti,si o mare dorinata ar fi sa va revada pe voi toti sub un singur acoperis,toti invingatori in lupta cu viata .va saluta si va asteapta cu noi comment-uri pe bloggul clasei noastre!!!

Mihai Ghetea

Mihai Ghetea
Mihai si el casatorit de ceva anii acum...,e stabilit in Bucuresti oras care ii prieste,profesional e la inceput de drum,tocmai a lansat pe piata firma lui de consultanta auto(bgmc.ro) .va saluta si spera sa vada cat mai multi colegi afisati in catalog.te salutam si noi Mihai si iti uram good luck!!!!

Laurentiu Mihai Luca

Laurentiu Mihai Luca
Luca a parasit Romania cam acum 4 ani si s-a stabilit in capitala Spaniei unde a intalnit o fosta colega de liceu ,au trait o frumoasa poveste de dragoste si in vara asta se vor casatori;a ramas acelasi om pe care toti il cunoastem si sper sa ne trimita poze de la nunta sa il vedem si noi pe ginerica!!!

Andreea Rosculet

Andreea Rosculet
Andreea s-a stabilit in Bucuresti ,ambitioasa fiind, munca ii ocupa cam tot timpul,insa isi face timp si pt lectii de dans pe care le aplica in discoteca din Azuga.ne saluta pe toti si ne sfatuieste sa nu ne mai pierdem acum ca ne-am regasit.Andre te pupam si noi si asteptam poze de la tine!!!

Ionut Simionescu

Ionut Simionescu
Salutari Ionut si speri sa saluti si tu aceasta idee de a ne revedea ,am tot incercat sa il sun insa nu mi-a raspuns,in shimb am vb cu mama profa de mate''care a fost ca si mama noastra...si care va saluta si ea si va ureaza mult noroc si sanatate!!! Ionut locuieste in Azuga si ca si Madalina e proaspat casatorit.Iti uram fericire si sa auzim de bine!!!

Madalina Stancu

Madalina Stancu
Madalinei tin sa ii urez pe aceasta cale ,,casa de piatra'',e proaspat casatorita si sper ca isi face de cap in luna de miere;va saluta si va imbratiseaza pe toti!!!

Ionut Teodorescu

Ionut Teodorescu
de Ionut chiar nu mai stiam nimic,ultima data cand l-am vazut ced ca a fost acum 5-6 ani,undeva in Predeal.o sa ii scriu si o sa revin cu mai multe detalii.!!!

Corina Tocitu

Corina Tocitu
pe Corina ultima data cand am vorbit cu ea terminase scoala si lucra in Brasov la connex,avea o relatie stabila si cred ca acum e si casatorita.o salut si o astept vesti proaspete despre ea!!!

Catalin Trandafir

Catalin Trandafir
pai tot calator de ceva vreme,a lucrat pe un vas de croaziera,dupa care a prins drag de florida unde s-a si stabilit.locuieste de 4 ani in orasul delray beach,si daca aveti drum pe acolo va invita sa il cautati.cel mai bun contact e aceasta pagina.cu dor de tara si de voi Catalin.papapapa

Maria Maracineanu

Maria Maracineanu
,,Istoria este martorul care confirmă trecerea timpului; iluminează realitatea, vitalizează memoria, oferă călăuzire în viaţa de zi cu zi şi ne aduce ştiri din antichitate'',doamna diriginte a fost ghidul si indrumatorul pasilor nostri de copii:o salutam si o invitam sa isi revada clasa 5-8 C!!! Va multumim!!!